English version  English version
   Övriga sponsorer  SponsorerLogin

Naturpasset Skatås

 
9/7
SOMMAR-OL nr 2 #9
17/6
Motionsorientering 19 juni #7
17/6
H43-kavlen #17
16/6
Venla-/Jukolakavlen - damerna slog herrarna
12/6
Fimpen ny Mosskung #4
11/6
Klubben vill gärna ha med dig på Tjoget i sommar #18
9/6
Anmälan Mossracet + barbeque #20
5/6
Funktionärsinformation STT #28
4/6
Janne for president – rapport från extra årsmötet #2
3/6
Jukolaträning på nationaldagen. #13
< 1...50 51 52 53 54...194 >
 

Powered by
FS DataFotbollsmatch: IFK - GMOK 5-1

Publicerad 2007-06-28, Skriven av 2007-06-28 kl.21.48

Kommentarer »


Den 27 juni 2007 hade IFK:s orienterare bjudit in GMOK till Kamratgården för att lira läder. Förutsättningarna var i det närmaste optimala vad det gällde väderförutsättningar. Under matchens gång visade flera blåvita att de kan mer än att hitta rätt i skogen...

Lagfoto. Övre raden f.v. Markus J Daniel R Håkan P Martin L Bjarne B. Nedre raden f.v. Per F Tiina L Mikael O Per-Anders E Erik E. Liggande Henrik E.
Lagfoto. Övre raden f.v. Markus J Daniel R Håkan P Martin L Bjarne B. Nedre raden f.v. Per F Tiina L Mikael O Per-Anders E Erik E. Liggande Henrik E.
Planen var i toppskick (som orienterare är man väl inte så bortskämd med jämna underlag..), om än något blöt och hal efter en del regnande, men med lånade dubb-dojjer av Erik (tack för lånet, de satt som gjutna!) kunde åtminstone jag stå på benen för det mesta.

Trots att domare saknades och att vi vid matchstart saknade avbytare blåstes matchen igång och vi inledde med en 3-3-2 uppställning.

Efter ett litet spelövertag för bortalaget inledningsvis kunde vi sedan successivt vända matchbilden, i takt med att vår supporterskara ökade (tack för hejaropen!). Vår säkre keeper i målet, Henke E, fick allt mindre att göra…så lite att han fick ta på överdragsjackan mitt under pågående match! Spelet böljade fram och tillbaka, men efter en tilltrasslad situation fick GMOK hämta bollen ur egen kasse efter ett självmål, 1-0 till IFK. Därefter kom 2-0 från Micke av bara farten. I slutet av halvleken hade två välbehövliga avbytare tillkommit och det kändes skönt att få vila benen lite emellanåt. Har kommit fram till att fotboll faktiskt är bra jobbigt om man lirar så sällan som jag gör.

I, den väldigt korta, pausvilan diskuterades uppställning och vi ändrade till en 3-4-1 uppställning med två väldigt offensiva kantlöpare. Efter sidbyte och annat startade kunde andra halvlek starta.

Återigen inledde GMOK bra, men när de tröttnade (?) efter några minuter kunde vi åter ta över matchövertaget med kapten Flakberg i spetsen.

Minnet är kort, minns inte riktigt hur det gick till (vad gör det så länge man vinner!?), men en bit in i halvleken kunde Martin L göra ett vackert 3-0 mål efter en fin individuell prestation, som säkert imponerat även på fotbollssektionen. P-A avslutade det blåvita målskyttet genom att göra både 4-0 och 5-0 från sin ytterposition. Strax därpå var Martin L nära att näta med en bica cletas, men tyvärr missade han bollen.

Härifrån och till slutsignalen var matchen väldigt jämn spelmässigt och GMOK kunde göra en, faktiskt, ganska rättvis reducering genom ett vackert skott i en båge över vår, i övrigt, mycket pålitlige sista utpost. 5-1 således, vilket även blev slutresultatet.

Får tacka GMOK för gott motstånd, en kul kväll och hoppas på retur inom en inte allt för lång framtid!

IFK:s laguppställning (jag hoppas jag inte har glömt någon):
Henrik, P-A, Tiina, Micke, Martin L, Flakis, Robertson, Håkan, Erik, Bjarne och undertecknad.


Länk till den nyhet

http://ifkgbgol.nu/news_more.php?news_id=1142

Relaterad länkar

IFK Göteborg fotboll

Kommentarer
Skriv en kommentar »

 

Namn: ap
Inlagt: 2007-07-02 kl.16.36
Svara>>
cl o tf>>Frågan är hur min röv kom upp i CL:s revben? Tror egentligen skadan uppkom tidigare och att CL vill skylla på något!
Cl>> Skicka räkningen till Ljungan, några pokerkvällar och allt är betalt :), han kallas inte Mats P för ingenting...

Namn: CL
Inlagt: 2007-07-02 kl.13.32
Svara>>
AP> Har smärta vid varje rörelse efter din brutala rövtackling.. Hur ska jag nu kunna överleva när jag inte kan springa in några prispengar?? Vilken adress vill du ha räkningen?

Namn: TF
Inlagt: 2007-07-01 kl.21.45
Svara>>
ap>> Jag tar på mig det. Förlåt. Allting straffar sig..., i detta fall ganska snabbt efter din rövtackling mot en av våra nyckelspelare.

Namn: ap
Inlagt: 2007-07-01 kl.20.41
Svara>>
Grattis till segern, men vem var det som gav min kollega Patmac en spricka i revbenet? Jag har fått jobba dubbelt flera dagar nu...känner för att skicka en räkning till någon!

Namn: Karolina
Inlagt: 2007-06-30 kl.17.42
Svara>>
Kul läsning! Härligt med vinst.

Namn: Josefina
Inlagt: 2007-06-30 kl.08.54
Svara>>
Härligt jobbat! Nästa gång ska jag joina Linda i klacken!

Namn: Elit
Inlagt: 2007-06-29 kl.15.37
Svara>>
För gratulera till 5-1 segern, ni vann rättvist och ni visade mkt fina fotbollstendenser. Tack för motståndet och planen och förhoppningsvis för vi en retur i framtiden, denna gången på våran hemmaplan på Skatås grus? Blir mer gynnsamt för oss med grusdojor...

Namn: Linda
Inlagt: 2007-06-29 kl.11.52
Svara>>
Grattis kamrater och bra spelat. Kul läsning! Nästa gång ansluter jag i klacken!

Namn: TF
Inlagt: 2007-06-28 kl.22.00
Svara>>
Lite roligt att från 2004 års uppställning har vi bytt ut alla spelare utom tre. Vilken bredd av fotbollsspelare vi har!

Silverpartner

R&B Byggteknik

Oticon Medical

Samarbetspartners

noname
Ledx
VJ
Blackroll
Tractrac

Arrangemang

Skatås ryggar

Skatås mörkaste

Vi finns även här

Följ oss på Twitter Bli ett fan på Facebook